До 20-ти мај, за време на владеењето на Бик: Три хороскопски знаци ги очекува исклучително убав период

Бик

Сонцето во вашиот знак носи убави можности, а Меркур е во соработка со Сонцето, што ви дава енергија да се посветите на исполнувањето на љубовните желби. На почетокот на мај, Меркур и Венера влегуваат во Близнаците и ќе ви помогнат да ги решите проблемите што ги одложувате, но и да ја шармирате личноста за која долго размислувавте.


Следна страна