Додека се породувала, момчето ја изневерувало: Се запрепастила од она што го видела во неговиот телефон

Оваа девојка доживеа големо предавство кога најмалку го очекуваше, од луѓето на кои им веруваше најмногу

Дали постои полоша ситуација од онаа во која ве изневеруваат најблиските, односно најблиските членови на семејството, во случајов мајката и таткото на вашето дете?

Таа несреќна судбина ја снајде Британката Алисија Меј Харисон (21), која ги шокираше своите следбеници на „ТикТок“ со приказна за тоа како нејзиното поранешно момче Рајан, кој исто така е татко на нејзиното дете, ја изневерувал со нејзината мајка пред три години. Исповедта на Алисија ја гледаа 12 милиони луѓе.

Додека Алисија се породувала во болница, таткото на нејзиното дете и нејзината мајка уживале во интимни моменти.

Алисија и Рајан беа во врска седум години и, како што рекла поубавата половина на овој поранешен љубовен пар, тие не можеле да живеат еден без друг дури и неколку часа на почетокот.

По некое време, Рајан почна да ја изневерува со други девојки, но таа му простувала, верувајќи дека тој ќе се промени.

„Тој буквално знаеше да плаче и да ме моли да не си одам“, се сеќава Харисон.

Затоа одлучила да основа семејство со Рајан - таа беше премногу слаба за неговите солзи, а во исто време многу заљубена и убедена дека Рајан ќе го промени своето однесување кога ќе имаат деца.

На почетокот на февруари 2018 година, Алисијаа доби силни болки и отишла во болница за да се породи. Таа вели дека неколку пати, се обидела да го добие Рајан на телефон, но тој не одговорил. Кога конечно се удостоил да одговори на нејзиниот повик, тој и рекол дека нешто му испаднало и дека нема да може да присуствува на породувањето.

- Неколку часа по раѓањето, дојде да ме види бебето и мене, изгледаше нормално и ништо во неговото однесување не ми беше чудно - вели Алисија.

По неколку дена, нејзиниот син и таа биле пуштени од болница, а Рајан дошол да ги земе и тој повторно изгледал нормално, дури и возбуден, бидејќи за прв пат го однесе својот син дома.

„Мама му испрати голи слики“

- Само две години подоцна, една сосетка ми рече дека треба нешто да ми покаже; имаше видео од камерата пред мојата куќа на кое се гледа како мајка ми доаѓа и си оди неколку пати додека бев во болница, што ми беше многу чудно - рекла Алисија и додала дека нејзиниот инстинкт и рекол дека „нешто не е во ред“ .

Затоа, вели таа, одлучила да глуми детектив и да ѕирне во пораките на Рајан, меѓу кои, покрај преписката со нејзината мајка, ги нашла и голите фотографии на нејзината мајка.

Како што рече, кога му ги покажала на Рајан, тој немал друг избор освен да го признае тоа.

„Бев скршена и се обвинував себеси со месеци“, се сеќава Алисија, која веднаш ги прекина сите врски и со нејзината мајка и со Рајан.

Како што рече, и се јавила нејзината мајка ѝ и рекла дека никогаш повеќе не сака да ја види, а таа ја заврши приказната со Рајан со тоа што ги фрли сите негови работи низ прозорецот и го исфрли од станот.

Тоа, вели таа, била најдобрата одлука во нејзиниот живот. Со тоа се согласија и следбениците на Алисија на Тикток, на кои нејзината приказна им беше толку шокантна што многумина помислија дека тоа е невкусна шега.