Две момчиња повредени во пресметка со нож во автобус на ЈСП

Две момчиња се повредени во пресметка со нож што се случила вчера во автобусот број 51 на ЈСП-Скопје во Кисела Вода.

Повредени се двајца малолетници откако се скарале со друго момче за седиште во автобусот. Малолетник од Моране извадил нож, но прво го повредил другарот па себе иако нападнал трет средношколец. Повеќе на Фактор.мк


Фото: youtube -screenhoot