Емисија 01.06.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

Почуваме со ретроспекива на викендот и статистика - дури 200 од заболените кај нас се деца до 19 годишна вораст. На тема корона се јавуваат и слушатели кои прават анализа за тоа како нашиот став во врска со короноата се менува со текот на времето. 


Добра вест за сите кои возат велосипед - од денес може да аплицираат за субвенции, плус анализираме како се однесуваат велосипедистите во главниот град. 
За крај, додека кај нас се протестира против 5Г, некој ја освојува вселената, па така, на продажаба има и плацеви на Марс. А на тема недвижнини - што се може да се купи како недвижнина во Македонија. 
Се она што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути, ОВДЕ