Емисија 01.07.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

Средовечна криза - ноќна мора за секого. Со летото, доаѓаат и проблемите во спалана. Да се спие со клима или без? 
Дебатираме за моредните бракови и го бараме рецептот за идеален брак. Имаме 4 родендени - на еден славеник се обидуваме да го разработиме бизнисот со одела на креативен начин, а Јуле, која вчера се фризирала е шокирана од нашата роденденска честитка. 
Се она што пропушти утринава, сумирано во 44 минути, ОВДЕ