Емисија 02.06.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

Цел живот кукаме за нешто. Денес, тоа е времето, бидејќи само на тој начин можеме да се чувствуваме блиску до европските цивилизации. 
Додека ние мислиме дека живееме во некоја квази демократија, шефот на локалната полиција во Тексас со порака до Трамп од која нашите функционери може многу да научат. 
Наградните игри од весниците се модернизираат, а ние ги мистифицираме модерните giveways. 
Бело од секогаш било in.  Тик Так има територија, а нема бело, па реши да провери што има на пазарот претсавувајќи се како Зеко. Роденден кој не смееш да го пропуштиш. 
Вториот роденден го прави Зорка, дали е успешно или не, ќе дознаеш ако слушаш. 

Се од утринава, сумирано во 30 минути, ОВДЕ