Емисија 02.07.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

Сообраќајот во Скопје е хаос, а ситуацијата не е ништо подобра ни во пешачко-велоспедските патеки. Анализираме како погрешно се вози велосипед и како погрешно се пешачи и како никој ништо не превзема за да хаосот се реши.
Како старееме, повредите еволуираат. Правиме анализа на повреди согласно староста, а имаме и неколку родендени поврзани со приватни детективи и рентање на базен за приватна забава!
За крај, на секој слушател кој ќе ја лајкне нашата фејсбук страна, добива крема против 5г со состојки произведени во Чернобил. 
Се што пропушти утринава, сумирано во 39 минути, ОВДЕ