Емисија 06.07.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

Понеделнички дискутираме за викендот, за времето, за состојбата со Македонскиот туризам и проверуваме колку Зорка ги знае кафанските песни кои толку многу наводно и фалат. 
Тик Так се надоврза на викенд случката со Капрезе салатата па се разви дебата околу класификација на објектите. 
Од денес, за секој лајк делиме и награда, а за да дознаеш како до награда мора да слушаш.
Плус, имаме и неколку родендени.


Се она што пропушти утринава, сумирано во 30 минути, ОВДЕ