Емисија 09.07.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.


Будење без аларм е благодет кој не многу луѓе може да ги осетат. Дискутираме како да се навиеш за да можеш да станеш минута пред алармот да ѕвони.
Во отсуство на странски туристи, домашните угостители се обидуваат на секој начин да привлечат домашни гости.

За прв пат после 10 години, се случува човек сам да си побара да му честитаме роденден, а покрај овој, денеска имаме уште 6 родендени. 

Се она што пропушти утринава, сумирано во 30 минути, ОВДЕ