Емисија 10.07.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

Скопјанец нападнал сопруга со секира, а него го нашле мртов. Внимателно што правите со секири! 
Ги поддржуваме докторите во нивниот обид да бидат ослободени од предизборни обрвски. Местото на докторите е во болниците.
Тик Так е директен сведок на оговарачки мубает за него па пренесува искуства и чувства на таа тема, а Зорка упорно лепи фотки на Инстаграм.
Туристичките агенции сакаат да бидат посредници во акцијата „Дома си е дома“ и на таа тема дискутираме дали воошто ни се потребни како услуга во време кога се може да се букира лично.
Родендените се на тема КЗ член 215/216 и продажба на пирани. 
Се што пропушти утринава, сумирано во 30 минути, ОВДЕ