Емисија 21.05.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

Денеска бараме логика во чекорите кои надлежните ги прават за да се справат со короната во текот на претстојниот викенд. . Баравме добри 8 минути и не најдовме. 
Клинички центар конечно доби нов паркинг и тоа МАШАЛА паркинг, муабет низ град е дека Формула 1 сака да прави трка.
Бидејќи сме експертска нација, имам совети од Кумановци како да го решиме паркингот во Скопје на доста креативен начин, плус пренесуваме едно мнооогу битно соопштение од ФК Македонија од Враништа.
И се разбира, со оглед на тоа дека е четврток, го имаме и Кекел со битолцизмите. 


Се она што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути, ОВДЕ