Емисија 29.06.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

Денес Тик Так е сам. Зорка има дентални проблеми и се јавува директно од забар. Два родендени, сите на патерица плус Кумановка со извештај за кумановските работи. 
Се што пропушти утринава, сумирано во 15 минути, ОВДЕ