Емисија 30.06.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Одличен почеток на денот за сите ранобудници со Тик Так и Зорка на „Радио 2“. Сега нивните емисии може да ги слушате и на Женски Магазин.

За крај на месец, анализираме цвеќиња, состојбата со велосипедските патеки во Скопје, ситуацијата со короната, и имаме еден куп родендени. 
Се што пропушти утринава сумирано во 30 минути, ОВДЕ