Емотивни фотографии од првата средба со синот: Пејачката Туна стана мајка по втор пат

Емотивна прва средба овековечена со фотографии.

Пејачката Туна втопр пат се оствари во улогата на мајка, а за тоа ги извести обожавателите преку Инстаграм.

Туна под фотографиите напиша:

„Се молев на Бог да ми донесе на светот маж кој секогаш ќе ме сака. Тој ме благослови со два сина. Среќен Ден на мајката! Горда мајка на Тиан и Зен.“