(ФОТО) 10 идеи за коњско опавче: За во секоја прилика

Високо или ниско, коњско опавче е фризура што е соодветна за многу прилики.

Постојат навистина многу причини зошто сакаме да ја врзуваме косата во коњско опавче. Со таква фризура, полесно е да се чисти, вежба, но со малку креативност, оваа фризура станува идеална за вечерни излегувања, па дури и за свадби.
Постојат многу начини на кои можете да ја врзете и стилизирате вашата коса.
Издвоивме десет, омилени фризури со коњско опавче во главната улога: