(ФОТО) Бидете уникатна на плажа: Овој костим за капење е главен хит летово

Костимот за капење е едно од модните парчиња чие купување сакаме да го одложиме до последен момент. Ги следиме трендовите, модните брендови нѐ бомбардираат со различни модели и едноставно изборот не е воопшто лесен.

Доколку сѐ уште размислувате како да блеснете на плажа, да бидете и уникатни и во тренд, со жолтиот костим за капење на Bonatti дефинитивно нема да погрешите. 

Станува збор за костим за капење со широко врзување, со тврдо појачани и благо поставени корпи со жица. Се закопчува на грбот и се врзува околу вратот, со украсни атрактивни ленти на горниот и на долниот дел.

За да изгледате како од модно списание не ви треба богатство. Овој костим за капење достапен во сите големини можете да го имате за само 998 денари.

Жолтата боја, во било која нијанса, совршено ќе ви прилега на потемнета кожа. Без разлика во која нијанса, оваа боја е апсолутен хит летово.

Финалното намалување во Bonatti е во тек, а во продолжение погледнете уште неколку одлични модели кои исто така ќе ве чинат помалку од 1.000 денари. 

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ

998,00 ДЕН

КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ СО ШИРОКО ВРЗУВАЊЕ

998,00 ДЕН

БИКИНИ СО МЕКИ КОРПИ

998,00 ДЕН

БИКИНИ СО ПОЈАЧАНИ КОРПИ

949,00 ДЕН