(ФОТО) Човек починал на кеј во Скопје додека трчал

Утрово  човек починал додека трчал на кеј, блиску хотелот „Александар Палас.“

На местото се пристигнати брза помош и полиција на увид.  Се очекуваат детали во текот на денот.