(ФОТО) Дејвид Гарет ги збесна жените во Скопје

Со Петтата симфонија од Бетовен, германскиот виолинист со светска слава Дејвид Гарет го започна своето музичко патување на концертот во Скопје. Концертот кој уште од старт многу ветува, а во него ужива главно женска публика, продолжи со најголемите рок класици и филмски теми. 


„Овој концерт ми е посебен, затоа што славам јубилеј со вас", изјави Гарет. 


М.Џ. 

Фото: В.Тануровски