(ФОТО) Драстична промена: 15 жени инспирираат со „пикси“ фризура

(ФОТО) Драстична промена: 15 жени ја скратија долгата коса во машка фризура за прв пат во животот

(ФОТО) Драстична промена: 15 жени ја скратија долгата коса во „пикси“ фризура 

Ако имате долга коса со години, може да биде вистински шок за околината, доколку одлучите да ја смените фризурата.

15 жени за прв пат во животот решија да направат голема промена,и собраа храброст да ја скратат косата во многу кратка машка фризура т.н „пикси“

Инспирирани од големи имиња како Лејди Дајана и Одри Хепберн, овие храбри жени дојдоа кај стилистката Кристина и ѝ се предадоа на нејзините вешти раце.

Погледнете како изгледаат сега, неверојатна промена:
фото:instagram/kristinakatsabina