(ФОТО) Емина Јаховиќ има нова боја на коса, голем тренд за 2019

Емина Јаховиќ ги воодушеви фановите на социјалните мрежи со новиот имиџ. Популарната пејачка ја промени бојата на косата за потребите на новиот спот и пријатно ги изненади обожавателите со оглед на фактот што досега најчесто ја менуваше само должината.