(ФОТО) Горди баба и дедо: Кили и сопругата уживаат семејно со внукот на Еквадор

Сопругата на Кирил Поп Христов-Кили, Гордана Деан Поп-Христова објави низа семејни фотографии со внукот Аниш Круз Родригез Деан, Кили, ќерката и зетот.

Гордите баба и дедо имаат секојдневни обврски околу грижата за преслакото момче. Инаку Аниш Круз е син на ќерката на Гордана и на Кили, Јоана и на зетот Родригез Сориа Хосе Луис.