(ФОТО) Ја наследиле нејзината убавина: Мајката на актерките Слобода и Драгана Миќаловиќ

Слобода и Драгана Миќаловиќ важат за едни од најубавите актерки од помладите генерации во соседна Србија.

Познатите сестри мамат погледи каде и да се појават, а за нивната убавина е заслужна мајката Милица.

Од славниот татко Драган Миќаловиќ кој почина пред две години, го наследија талентот за глума, но од мајка си убавината и прекрасните насмевки.

- Те сакам мајко најсилно на цел свет- напиша Драгана под фотографијата од семеен момент со својата мајка.

Слобода е втората сопруга на познатиот актер Војин Ќетковиќ, еве ја првата сопруга.