(ФОТО) Како 20-годишна девојка: Зорица Заева преполовена и со нов младешки стил

Сопругата на премиерот Зоран Заев, Зорица Заева изгледа непрепознатливо.

Нејзиниот стилист Драган Гоцев- Даци објави фотографија на која ѝ ја стилизира косата, а она што може да се забележи е дека Заева драстично ослабнала.

Имено таа сега има тесна половина, а има и младешки имиџ, па навистина може да се каже дека наликува на девојка во своите 20-ти години.

Пред извесен период таа ја пормени и својата боја на коса.