(ФОТО) Која е мајка,а која ќерка: Мислат дека се сесрти, а се 23 години разлика

Кога и да видиме фотографија од 43-годишната Јолен Диаз и нејзината 19-годишна ќерка Меилани Паркс, не можеме да веруваме дека разликата во години меѓу нив е 23.

Мајката која постојано ја мешаат со нејзината ќерка вели дека тинејџерката не се лути, ниту навредува поради тоа бидејќи тие две се многу блиски.

Јолен е учителка во основно училиште во Калифорнија и вели дека младоста ја чува со тајната на чисто живеење.

Таа секојдневно посветува нега на лицео, не конзумира алкохол, легнува рано, се исхранува здраво. Сите овие навики сака да ги пренесе и на својата ќерка.