(ФОТО) Колони возила од Охрид кон Свети Наум: За да стигнат чекаат најмалку еден час

На патот од Охрид кон Свети Наум денеска се забележани огромен број возила. Граѓаните одлучија убавиот викенд да го поминат покрај охридското крајбрежје, но за да стигнат до посакуваната дестинација патуваат најмалку еден час. 

ФОТО ВЕСТ:

Инаку Охрид е полн со туристи без заштитни маски, еве како изгледа една ноќ во време на коронавирус таму
Србите и Бугарите туристи не носат заштитни маски во Охрид: Пред да се вратат дома прават тестови, дел од нив се позитивни на вирусот