(ФОТО) Малку ракија, малку пиперки: Сека Алексиќ со ќумбето во двор

Српската пејачка Сека Алексиќ ја донесе есента во својот дом. Имено како и многу домаќинки, и таа го запали ќумбето во дворот и печеше пиперки.

- Малку кифлички, малку ракија, малку пиперки и така во круг- напиша пејачката во описот.Секако дека ѝ се придружија и сопругот со кого неодамна прославија 10 години во брак, и синовите во дружбата во прекрасниот двор.


(ФОТО) Сека Алексиќ искрено проговори за разделбата и крајот на љубовта