(ФОТО) Минималистички обетки за неверојатно силен впечаток

Едноставното е секогаш подобро, особено кога имате како да го износите. Како наш предлог ви издвојуваме обетки со минималистички детали или силни бои, кои знаат како да го привлечат вниманието. 

Изберете нежна бела кошула, во кежуал комбинација со џинс и овој пат ставете обетки, и изгледајте прекрасно.

Никако не го исклучуваме црниот класичен стил во комбо со овие обетки, едноставен комбинезон или мал црн фустан, изборот ви го препуштаме вам.