(ФОТО) Најпопуларната боја за оваа есен: Се носи во сите нијанси

Ова е нашиот избор со најдобрите модни парчиња за оваа есен!

Оваа есен, дизајнерите очигледно се инспирирани од природата, бидејќи сите можни нијанси на зелена боја се во тренд. Од пастелно „pistachio“, до светло зелена и маслинови нијанси, сите нијанси на зеленента боја се во игра.

Зелената боја е лесна за комбинирање, одлично се совпаѓа со неутрални нијанси како беж, но и со други посилни бои како силно розева или сина боја.

Како и секогаш, ги пронајдовме најдобрите парчиња во оваа боја, кои дефинитивно ќе ви се допаднат.