(ФОТО) Најпродаваниот градник: Синоним за удобност, фаворитот меѓу жените

Градите се важен дел од телото на секоја жена. Треба да бидеме особено внимателно во негата што им ја посветуваме, за да не се доведеме до несакани последици- како предврмени деформитети на градите.

Правило број еден е дека никогаш не треба да носиме неправилен градник, иако тоа е една од вообичаените грешки што ги правиме.

Сепак изборот на градник е тешка задача која често завршува со неуспех. Поголемите градници не ја обезбедуваат потребната поддршка, додека помалите големини ги притискаат крвните садови, кои исто така го деформираат градниот кош.

Но после овој текст тоа ќе стане минато.

Упатете се во Bonatti, каде вработените можат да ви помогнат да го изберете совршениот градник, според големината и обликот на градата за секојдневниот живот. 

Станува збор за градник со име „Елеонора“, што воедно е и спортски и елегантен, а што е најважно многу удобен. Изработен е од 95% памук и 5% еластин. Исклучителната удобност се должи на тоа што нема жица.

Има појачани триаголнести корпи, без полнење, анатомски, кои ја пратат линијата на телото, овозможувајќи максимална удобност. Прерамките може да се вкрстат на грбот. Достапни големини од 65 B. Може да го најдете во црна, бела, нежно розова и сива боја.

Наменет е за секојдневно носење, одговара на активните и практични дами, но и за тинејџерки кои првпат купуваат градник ( факт е дека може да биде одличен прв градник).

Едноставно ова фаворитот меѓу жените - градник кој ке се прилагоди на вас и вашите потреби. Нарачајте го вашиот ТУКА