(ФОТО) Нема да верувате како овие познати парови се запознале: Дали е можно да имате среќен брак со ваков почеток?

И покрај големата популарност, малкумина денес се осмелуваат да го остварат својот прв контакт преку социјалните мрежи

Социјалните мрежи денес станаа место каде е лесно да се најде духовен соработник. Доста бројни славни парови се вљубиле токму преку социјалните мрежи.


Софи Тарнер (23) и Џо Џонас (30)


Софи преку магазинот „Харперс Базар“ дека го запознала нејзиниот сегашен сопруг преку Инстаграм. Тој и испратил порака. Тие се следеле цело време, а тој и испратил порака „од чиста мира“.


Пријанка Чопра (37) и Ник Џонас (27)


Ник на Пријанка и испратил порака на Твитер затоа што имал слушнато од неколку пријатели дека двајцата треба да се сретнат. Двојката се венча во 2018 година.


Амбер Роуз (36) и Виз Калифа (32)


Амбер го твитнала на Виз, откако во едно интервју тој ја нарече негова симпатија, од познатите дами. Тие се венчаа во август 2013 година и го добија нивниот син Себастијан, но се разведоа една година подоцна.


Фото: Profimedia