(Фото) Необичен летен тренд кој ќе ве врати во детството

Накитот во форма на школки ќе не врати во детството и првите летувања со родителите. Овој интересен тренд е присутен уште од минатото лето.

Клучот за ова лето е да се избегнат пластични верзии, и за среќа во понудата можете да најдете одлични верзии на вистински школки или варијанти на сребро и злато.