(ФОТО) Оваа есен ќе носиме 2 фризури кои французинките ги обожаваат!

Кога се работи за женски навики за убавина, правилото е колку што е можно порелаксирано, и никој не го прави тоа подобро од французинките.

Нивниот релаксиран став и секојдневен стил се она за што се стремиме во жешките летни денови, но за почетокот на есента. Тоа важи и за фризурите. Оваа сезона ќе има побарувачка за две фризури кои жените од Франција ги обожаваат, и ќе се носат цела есен.

1. Опуштена пунџа врзана со марама

2. Брановидна фризура со шишки