(ФОТО) Перо Антиќ со синот на Златна Бубамара

Претседателот на КФМ, легендарниот кошаркар Перо Антиќ е дел од гостите на 23.Златна Бубамара на популарноста која е во тек во А1 Арената. Антиќ е во друштво со својот син. Целата галерија од Бубамара, по полноќ на Женски магазин. 


Фото: В.Тануровски