(ФОТО) По 50-тата секоја жена треба да се облекува вака: 12 модни предлози

Жените во зрели години или во втората половина од животот,би требало да се облекуват во склоп со својата личност и карактер, а не спрема наметнатите правила. Ни трендовите не треба слепо да се следат, но да се носи она во кое се чувствувате најдобро, велат модните експерти.

Ви носиме неколку предлози, кои можат да ви послужат како инспирација за следниот стајлинг.