(ФОТО) По 90 дена Деми Ловато е слободна и среќна!

Деми Ловато го напушти Центарот за рехабилитација во Чикаго и како што наведуваат нејзините најблиски пријатели таа е 90 дена трезна. 

Целата приказна прочитајте ја на Hashtag.mk