(ФОТО) Посветена сопруга: Каролина покажа колку е вљубена

Пејачката Каролина Гочева обожава минималистички модни комбинации. Таа секогаш внимателно го избира својот накит, а со сигурност може да се каже дека ланчињата со иницијали ѝ се меѓу омилените парчиња.

Веќе неколкупати ја видовме со иницијалот „К“ за нејзиното име.

Каролина има различни ланчиња со иницијал, во зависност од нејзината модна комбинација.


Најново во нејзината колекција е ланчето со огромна буква „К“ со кристали. Но покрај тоа сега може да забележиме има и две нови алки- една со иницијал „М“ за сопругот Михаил и една со „К“ за себеси.

Ваквите нежни ланчиња и алки се најдобар избор за да ги носите најмилите секаде со себе. За среќа, тие се достапни и кај нас, преку италијанскиот бренд за накит Rebecca, кој има огромен избор на ланчиња и алки со иницијали во својот асортиман.

Зошто да немате и вие? Изгледајте како Каролина и покажете им на своите најблиски колку ви значат.


Фото: Ани и Дими