(ФОТО) Повеќе штета, отколку корист: Вежбате со неквалитетни спортски хеланки и градник?

Запознаени сме со придобивките кои ги пружа физичката активност за женското здравје. Физичкото здравје, одлично влијае и врз менталното, а секако телото добива голема еластичност.

Без разлика дали сте тип на жена која сака да го најде својот мир со јога, да има јак „кардио“ тренинг со аеробик или пилатес, да трча, да вежба во теретана или пак да танцува зумба- хеланки и спортски градник се „must have“.

Ако имате неквалитетна гардеробра, имате повеќе штета отколку корист од било кој облик на тренинг. Размислете кои се вашите потреби и купете квалитетна гардероба и квалитетни патики за во теретана.

Удобен топ без корпи со сунѓерести додатоци кои лесно можат да се извадат по потреба. Погоден е за сите спортски активности. Дава чувство на леснотија без ограничување при движење. ( Цена: 999 денари

Спортски и удобни хеланки со ефект на затегнување. Се карактеризираат со интензивни бои и удобен материјал, а имаат широк појас на струкот. Долниот дел е украсен со проѕирна чипка. (Цена: 1299 денари)

Еластичните хеланки се едно од омилените парчиња алишта на жените. Тие се многу практични и мултифункционални и се прилепуваат како втора кожа без затегнување. Мора да бидат удобни и да изгледаат убаво. Многупати се докажало дека убавината е во едноставноста.

Спортски топ без корпи со вметнати сунѓерести потпунки кои по потреба можат да се извадат. Погоден е за спортски активности. Дава чувство на пријатност со одлична потпора на градите. Дополнително е украсен со проѕирна мрежичка на грбот. (Цена: 999 денари

Спортски многу удобни хеланки. Ги издвојува удобниот материјал како и широкиот појас во горниот дел. Збогатени се со интересни сјајни детали. Исклучително меки. Погодни се за спортување, но и за секојдневно носење. (Цена: 1489 денари)

Никако не смеете да вежбате или да трчате без посебен градник. Мора да инвестирате во квалитетен спортски градник, инаку градите почнуваат да висат и да ја изгубат својата форма. 


Спортски топ со вметнати појачувачи (потпунки) кои лесно маожат да се извадат. Прерамките се широки со можност за прилагодување и овозможуваат чувство на удобност и добра поддршка, појасот под градите го прави моделот интересен. (Цена: 999 денари )

Може да ве интересира и: 

(ФОТО) Најпродаваниот градник: Синоним за удобност, фаворитот меѓу жените