(ФОТО) Пред 6 месеци немав време за фотографии: Сара Мејс за првиот роденден на ќерка си

Во време на домашна изолација поради коронавирусот, некако сите имаме време повеќе, така и пејачка Сара Мејс, на својот фејсбук профил, сподели дека пред 6 месеци, немала време да сподели слики, дека сега има и споделува:Димитар е најдобар во повеќе категории: Сара Мејс искрено за сопругот