(ФОТО) ПРОВОКАТИВНО СО СТИЛ: Каролина без градник во кампања за накит

Каролина Гочева го заврши снимањето на новата кампања во која рекламира познат бренд за накит. Македонската поп-ѕвезда уште еднаш покажа како една дама може да изгледа доволно провокативно, но не и вулгарно.

Пред една недела Гочева на својот официјален јутјуб-канал го претстави видеозаписот за темата „Бели цветови“, како што самата изјави, највеселата песна од актуелниот албум „Извор“. Режисер на спотот е Чедо Поповски.

Фото: Ани и Дими