(ФОТО) Руска ледена кралица: Викторија Лоба ужива на Копаоник

Пејачката Викторија Лоба овие неколку дена ужива во снежните убавините на Копаоник во соседна Србија, а убавите мигови ги споделува на своите социјални мрежи.


Пејачката со потекло од Русија, изгледа како вистинска ледена кралица на ваквите ниски температури. Имено нејзината руса коса и светлите очи доаѓаат до полн израз, а одличниот стил само ја надополнува нејзината природна убавина.


Лоба е одличен скијач и обожава снег.

View this post on Instagram

A post shared by ᐯIᑕTOᖇIᗩ ᒪOᗷᗩ  (@victorialoba)