(ФОТО) Се сеќавате на „Злобница“: Нема да верувате како изгледа на 46 години

Актерката Габриела Спаниќ која влече корени од Балканот, домашната публика ја памети по улогата во серијата „Злобница“.

Кој крајот на 90-тите години оваа серија достигна голема популарност, а освен со глумењето, Габриела привлекуваше внимание и со својот изглед и убавина.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on


Од таа серија се поминати две децении, а она што не се промени е нејзиниот изглед. Денеска актерката има 46 години, меѓутоа изгледа можеби и подобро од кога беше девојка.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on


Се уште се занимава со глума и многу е популарна во Јужна Америка. На фотографиите на нејзиниот профил на Инстаграм јасно се гледа нејзиниот одличен изглед и се чини дека годините не ѝ можат ништо.