(ФОТО) Трага што укажува на трагедија: Денови пред смртта, Ксенија Пајчин со модринки

фото: Dragana Udovičić

Ксенија Пајчин денес би наполнила 43 години...

Да потсетиме, таа беше убиена во март 2010 година, кога нејзиното момче Филип Каписода ја уби во нејзиниот стан.

Својот последен сингл, Ксенија го издаде во 2009 година што доживеа голем успех. А таа и ден денес се смета за една од најубавите жени во Србија.

Сепак, дури по нејзината смрт беше забележано дека, во последното гостување на Ксенија на телевизија, во емисијата „Вие прашувате“, пејачката се појавила со модринки, што наводно е показател и дека Каписода физички ја малтретирал својата девојка.

фото:printscreen TV Pink

Дали доколку навремено некој ги забележал модринките, ќе беше избегната трагедија, за жал - никогаш нема да дознаеме.

извор:glossy.espres.rs