(ФОТО) Вака живее најбогатиот тинејџер во Дубаи

Рашед Саиф Беласа има 16 години, и ги отвори вратите на својот дом во Обединети Арапски Емирати за да се види што поседува. 

Целата приказна ја имате на ФАКТОР.МК