(ФОТО) Во брак се 17 години: Сопругата на Саша Матиќ е природна убавица

фото:E-stock.us / Miloš Rafailović

Пејачот Саша Матиќ со години е во хармоничен брак со сопругата Анѓелија. 

Ретко имаме можност да ја гледаме оваа природна убавица во јавноста, бидејќи таа не сака да се експонира. 

Двајцата се во брак од 2003 година и имаат две ќерки. 

 - Жената и ќерките ми се навикнати дека честопати не сум дома поради работа и ме разбираат. Кога сум дома, се обидувам да поминам квалитетно време и целосно да му се посветам на семејството. Често ме прашуваат дали сум строг татко или попустлив, и не сум ниту едното ниту другото, бидејќи често не сум таму (дома). Тука нема тајна. 

Љубов, разбирање и поддршка - за мене сето тоа постои. Ако ме прашате дали треба да се искупам, затоа што не сум дома, да ви ја кажам вистината, не можам ни на самиот себе да се искупам. Кога сум дома, треба да има добра атмосфера, да се сложуваме, да се смееме и да уживаме, и ако тоа не е случај, веднаш ќе заминам. Знам дека е себично, но е вистина. Истото важи и за бракот, ако некогаш атмосферата меѓу мене и сопругата била лоша, јас би заминал - рече Матиќ во една прилика. 

„Мојот компас, мојата инспирација, мојата најголема љубов и поддршка, моето највредно во животот - моето семејство“, рече еднаш пејачот за своите три девојки - сопругата и двете ќерки.

фото:paparazoo.ba / kurir
извор:glossy.espreso.rs

Скандал ја тресе Србија: Саша и Дејан Матиќ по грешка ослепиле