Го криеше љубовникот на таван повеќе од 10 години, а потоа се откри нејзината шокантна тајна

Доли и Ото живееја среќно заедно многу години, сè додека не се случи една кавга што смени многу нешта...

Доли на Волбург Остерајх беше домаќинка во раните триесетти години. Таа беше во брак со Фред Остеррајх бизнисмен од Милвоки.

Во 1913 година, нејзината машина за шиење се расипа, па Фред испрати мајстор во домот за да ја поправи. Тоа бил Ото Санхубер и имал околу 20 години....

Приказната продолжува на Машки магазин