Хит фризура: Оваа есен сите ќе носат само една боја на коса

Косата избоена во боја на чоколадна торта е новата хит фризура. Како не би било кога и самото име и звучи вкусно. Фризурата е идеална за девојки кои сакаат да ја осветлат косата, но немаат храброст да направат драстична промена. 

Во продолжение погледнете неколку фотографии кои ќе ве инспирираат за да го освежите вашиот изглед.