ПРИЈАВИ СЕ ВЕДНАШ И БИДИ ДЕЛ ОД Makeover powered by Revlon Professional

Дали сте подготвени за едно поинакво пролетно разубавување?

Женски магазин и тимот на Revlon Professional и Cool Cut ви овозможуваат да се пријавите на конкурсот за Makeover powered by Revlon Professional. Пријавете се и станете потенцијални добитници на целосен третман на вашата коса и професионален Make Up look. 

Добитничките ќе бидат избрани од страна на претставник на тимот на Женски магазин, Revlon Professional и Cool Cut. 

Погледнете како изгледаше разубавувањето на девојката Константина Сотирова Петковски. која доби целосен третман на нејзината коса од нашиот тим на професионалци.


Пријавувањето  може да го направите со впишување на вашето име и податоци (дата на раѓање и телефонски број) на мејлот - contact@zenskimagazin.mk, најдоцна до 19.05 (недела). 

Услови:

1. Лајкнете ја фан-страницата на Женски Магазин на Фејсбук 

2. Поканете пет пријатели да ѝ се придружат на нашата Женска група 


Со нетрпение ги очекуваме вашите пријави!