Игор Џамбазов: Од шпанска серија, станавме стрип

Некако како сите да сме среќни за нив, кога се раѓа љубовта, а посебно што станува збор за миленикот на нацијата. На големо сите изнапишавме за шоуменот Игор Џамбазов и аплинистката Илина Арсова. 

Игор пак од друга страна е сосема кул и постира заеднички фотографи на неговиот профил на Инстаграм. Нормално, под секоја фотографија има и хумористичен напис во негов стил. Најново е што еден негов пријател, односно извонредниот стрип цртач Ѓорѓи Атансовски ја наслика двојката во „стрипска„ техника каде Илина има знак на Бетмен, а Игор е Iron Igor, и двајцата со очила, заедно како супер херои.

За фотографијата продолжете на овој линк