(ИЛУСТРАЦИИ) Како изгледа бременоста во очите на идниот татко?

Сопружниците и уметници Јехуда и Маја Девир решија да ја документираат бременоста на Маја со стрипови во комична форма. Овој пар со години покажува многу сегменти од нивниот брак со стрипови, а овој стрип го нарекоа „Еден од тие денови“.

Во декември, Јехуда објави на својот Инстаграм дека тој и Маја, кои живеат во Израел, го очекуваат своето прво дете.

„Тоа е најдобрата вест што сум ја добил досега. Ја гушнав Маја колку што можев “, рече тој за Хафпост.

Како бременоста на Маја изгледа во очите на таткото, Јехуда?

„Ќе имаме бебе!"


„Селидба!“


„Нашиот Ден на заљубени“


„Прво помрднување на бебето“


„Перница за стомак“


„Толку блиску, а толку далеку“

извор: instagram.com/jude_devir/