ИНТЕРВЈУ СО „ДУПЕР“: НЕ БИ НАСТАПИЛЕ НА „ЕВРОСОНГ“

Мартина, Борис и Илчо се дечките што успеаја да направат хит кој буквално цело лето беше пуштан на рипит. Песната Не сум твој тип за кусо време ги преплави социјалните мрежи и стана рингтон на многу телефони. Пред две недели тие повторно нѐ заразија со уште еден хит - Тело за на ТВИ колку и да звучи како клише фраза - ДУПЕР се навистина СУПЕР! 

Интервјуто читајте го на Hashtag.mk